Uw boek uitgeven

Wat is uw expertise of fascinatie?

Heeft u specifieke kennis over een bepaald onderwerp? Bent u iemand met een bepaalde fascinatie of een boeiend levensverhaal van uzelf of iemand anders? Mits goed geschreven is er wellicht een uitgever die het wil publiceren. Anderen zijn u reeds voorgegaan en ook u help ik daar graag bij.

In het goed gedocumenteerde boek ‘Naar Soerabaja’ baseert Wil de Graaf zich op de aantekeningen van haar vader, Antoon de Graaf, die in 1933 onbedoeld verzeild raakte in de muiterij van de het schip De Zeven Provinciën en daar zwaar voor heeft moeten boeten. Het schip wordt gebombardeerd en de overlevende opvarenden krijgen veelal lange gevangenissraffen. Een gebeurtenis die zijn leven heeft getekend.

Uitgeverij Lanasta

Mannen en hun hobby

In dit boekje laat gepensioneerd psychotherapeut Flip Buurmeijer mannen aan het woord over hun hobby. Vaak nemen deze een belangrijke plaats in hun leven in. Het helpt ze hun jongensdroom te blijven dromen.

Uitgeverij SAAM

Niet doorleven, maar beleven

Astrid, de geliefde van Ben Hermans, krijgt een zeldzame vorm van longkanker. Ondanks alle pijn en verdriet wil zij doorleven en vooral béleven. Uiteindelijk overlijdt zij na vier intense jaren. De herinneringen blijven. Ben blikt terug. Met dit verhaal deelt hij zijn persoonlijke ontwikkeling.

Uitgeverij Boek-Scout

Meer weten?

  • Neem gerust vrijblijven contact op

Na mijn kennismaking met Janneke werd me snel duidelijk dat een prettig leesbaar verhaal schrijven van een andere orde is dan een wetenschappelijk rapport. Stap voor stap heeft ze me geholpen om een publiceerbaar boek te schrijven over mannen en hun hobbies. Ze deed dat op een vriendelijke en prettige, waar nodig soms ook wat strenge manier. Ik kijk met plezier terug op onze samenwerking.

Flip Buurmeijer, Driebergen