Thematische boeken

Wat is uw expertise of fascinatie?

Heeft u specifieke kennis over een bepaald onderwerp? Bent u iemand met een bepaalde fascinatie? Dan zijn er vast mensen die daar ook meer over willen lezen. Mits het goed geschreven is natuurlijk. En daar help ik u graag bij.

Mannen en hun hobby

In dit boekje laat gepensioneerd psychotherapeut Flip Buurmeijer mannen aan het woord over hun hobby. Vaak nemen deze een belangrijke plaats in hun leven in. Het helpt ze hun jongensdroom te blijven dromen.

Uitgegeven door Uitgevrij SAAM

Niet doorleven, maar beleven

Astrid, de geliefde van Ben Hermans, krijgt een zeldzame vorm van longkanker. Ondanks alle pijn en verdriet wil zij doorleven en vooral béleven. Uiteindelijk overlijdt zij na vier intense jaren. De herinneringen blijven. Ben blikt terug. Met dit verhaal deelt hij zijn persoonlijke ontwikkeling.

Uitgegeven door Uitgeverij Boek-Scout

Meer weten?

thematische boeken

Na mijn kennismaking met Janneke werd me snel duidelijk dat een prettig leesbaar verhaal schrijven van een andere orde is dan een wetenschappelijk rapport. Stap voor stap heeft ze me geholpen om een publiceerbaar boek te schrijven over mannen en hun hobbies. Ze deed dat op een vriendelijke en prettige, waar nodig soms ook wat strenge manier. Ik kijk met plezier terug op onze samenwerking.

Flip Buurmeijer, Driebergen