Schrijfdocent

Welke cursus past bij jou?

Met een gerichte schrijfcursus een verhaal, een opinierende tekst of blog leren componeren. Beeldende en inspirerende teksten die lezen als een trein. Je kunt je inschrijven voor een van onderstaande schrijfcursussen.

Historische verenigingen

Bent u lid van een historische vereniging en schrijft u regelmatig voor het – vaak fraai geïllustreerde – tijdschrift? Speciaal voor organisaties en leden van historische verenigingen geef ik trainingen op maat om artikelen naar een hoger plan te tillen.

Blijven schrijven

Speciaal voor mensen die al bezig zijn met schrijven, is er het Schrijfatelier. Dit is een wekelijks terugkerende gelegenheid voor mensen die al bezig zijn met een tekst en een brandstof zoeken om hun schrijfmotor draaiend te houden.

FAQ

1. Hoe kan ik op de hoogte blijven ?

Geef je op voor de nieuwsbrief van Schrijven in Utrecht. Je ontvangt dan driemaal per jaar een overzicht. Je ziet dan tevens welke cursussen mijn collega’s geven. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste aanbod. Natuurlijk staan mijn eigen cursussen ook vermeld op mijn eigen site www.jannekedonkerlo.nl


2. Welke cursus is geschikt voor mij?

Als je net begint met schrijven, is het raadzaam om een deelcursus te doen. Bijvoorbeeld ‘Beeldend Schrijven‘.


3. Geef je ook training op locatie?

Jazeker. Voor groepen – bijvoorbeeld leden van een historische vereniging – bied ik programma’s op maat voor een speciale prijs.

Actief als schrijfdocent

Mijn cursussen vind je ook op: