Cursus Overtuigend schrijven

De kunst van het overtuigen

Je wilt een opiniestuk, artikel of informatieve brief schrijven. Hoe verpak je dan jouw boodschap op een heldere, inspirerende manier? In deze cursus gaan we op een speelse manier oefenen met het schrijven van een kernachtige boodschap. Hoe je die kern op een logische manier beargumenteert en opbouwt. En hoe je de tekst voorziet van een boeiend begin, een informatief middenstuk en een sterk slot. Aan het eind van de cursus heb je een stuk dat staat als een huis.

Met bloggen meer mensen bereiken

Je wilt door middel van blogs sneller gevonden worden op het Internet. Met inspirerende teksten – gekoppeld aan de actualiteit – verleid je (potentiele) klanten om vaker jouw site te bezoeken. Hoe bouw je een blogtekst op en hoe geef je deze op een aantrekkelijke manier weer? Na de eerste les ga je thuis zelf aan de slag. Op de tweede avond bespreken we de resultaten en je geeft en ontvangt opbouwende feedback. Het resultaat is een blog die staat als een huis. 

Dinsdag 3x4, 11 en 18 oktober 2022
Tijd10.00 – 12.30 uur
Locatieonline
Prijs120 euro, inclusief hand-outs

Aanmelden cursus Overtuigend Schrijven

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Opiniestuk in de krant

Bij het schrijven van mijn opiniestuk voor een lokale nieuwssite heb ik veel gehad aan de schrijfbegeleiding van Janneke Donkerlo. Haar suggesties voor de opbouw en de verwoording van het artikel hebben ertoe geleid dat drieduizend maal op het artikel werd geklikt. Voor twee gemeenteraadsleden was het stuk aanleiding om contact met mij op te nemen.

Erik Wesselius, Ede